STRATEGI

Skriv om strategi
Skriv om strategi

Skriv om strategi
Skriv om strategi

Skriv om strategi
Skriv om strategi

Skriv om strategi
Skriv om strategi

1/3
“Strategi er din plan for hvilken retning din virksomhed skal, og hvordan I kommer derhen”

Strategi kan også beskrives som en vejviser, der viser vejen til hvor jeres virksomhed skal udvikle sig henimod, og hvordan I skal nå dertil.

Det kan være en stor udfordring at lægge en strategi, også når det handler om, hvordan I som virksomhed vil kommunikere, markedsføre og brande jer ud mod jeres kunder og resten af omverdenen. I kan også have behov for at lægge en ny strategi for jeres salgs herunder finde en ny salgskanal. En sådan kan være eksempelvis vis være en egen webshop tilknyttet jeres nuværende webside, hvor I gerne vil sælge jeres produkter og/eller services.

Uanset hvilket område i jeres virksomhed strategien skal løfte, så er det en proces som vil tage tid både at lave og implementere, da den vil indeholde en detaljeret plan, som skal give et overblik og samtidig giver mening for den enkelte medarbejdere i jeres virksomhed. Derudover skal strategien være enkel at kommunikere ud til jeres kunder og interessenter.

Processen og planen

1/3
 
Hvordan kommer vi videre?

For at sikre, I kommer hele vejen rundt og får alle medarbejdere med, når I vil implementere en ny strategi eller strategi for første gang, kan det anbefales at få hjælp udefra.

Dette sikre at opgaven bliver løst af eksperter som ingen aktier har i eller præferencer for, hvordan I vil udvikle og dermed vækste jeres virksomhed. Det giver en ro til at sikre og styre processen plus, at planen bliver fulgt uden de store udsving.


Jeg hjælper jer gerne med begge dele, både processen (møderne, styringen og udarbejdelse af diverse oplæg), udfyldelse af rapporten og ikke mindst selve planen, både i et executive summary til jeres bestyrelse og den detaljerede udgave til jeres direktion.


Jeg hjælper jer også gerne med at sikre en rigtig god implementeringen i jeres virksomhed i form af fælles firma kick-off, løbende intern kommunikation, informationsmøder for både hele virksomheden og mere intimt ude i afdelingerne, samt løbende workshops og uddannelse af jeres medarbejdere.


Jeg stiller ligeledes gerne yderligere kompetencer til jeres rådighed indenfor motivation, psykologisk & social kapital – bæredygtig selvledelse og samarbejde. Til denne type opgaver, samarbejder jeg med dygtige eksperter indenfor HR-området.