SMV DIGITAL - RÅDGIVNING / fortsat:

HVAD KAN JEG HJÆLPE JER MED?

Som godkendt uvildig Rådgiver til SMV Digital, kan jeg hjælpe jer med udfyldelse af selve ansøgningen, som kan være lidt kompliceret. Derudover vil jeg kunne hjælpe jer med selve Potentialeafklaringen, som har til formål at hjælpe dig til identificere, hvor I din virksomhed der er størst potentiale for at indføre ny teknologi, hvilke teknologier der er relevante for dig at investere i, samt hvad business casen er ved at investere.

Implementering kan man ligeledes søge tilskud til, og her kan jeg ligeledes hjælpe dig og din virksomhed. Et implementeringsforløb har til formål at hjælpe dig til at høste gevinsterne ved ny teknologi, du enten har investeret i inden for det seneste år eller indkøber i forbindelse med dit implementeringsprojekt.

Når du ansøger om et af puljebeløbene, så skal du være indstillet på nogle enkelte ting:

  • Virksomheden skal selv medfinansiere forløbet med 50% enten i form af timer eller kontanter. Timer afregnes ud fra bruttolønnen. Gælder for tilskud til 100.000 kr.

  • Virksomheden skal lægge ud for betalingen af rådgiver og får beløbet refunderet fra SMV Digital, når projektet er afviklet.

  • Virksomheden skal selv betale for indkøb af løsningen (evt. CRM-system), man får tilskud til rådgivningen som også kan dække over afklaring og/eller implementering.

  • Projektets færdiggørelse skal dokumenteres overfor SMV Digital senest 3 måneder efter projektet er afsluttet.

SKAL JEG HJÆLPE JER MED AT KOMME I GANG MED JERES DIGITALISERINGSPROJEKT?

Den digitale virkelighed er også din virksomheds virkelighed, uanset om I stadigvæk kører jeres forretning efter de gode gamle metoder og dyder. Disse kan I godt sætte noget power til uden, at I mister jer selv og virksomheden sin troværdighed og DNA. 

Jeg kan hjælpe jer med at komme et skridt længere videre ind i den digitale virkelighed, som udvalgt rådgiver, . Til en start så tilbyder jeg i samarbejde med dig at udfylde selve ansøgningen. Det vil koste dig 4.995 kr. + moms. Beløbet bliver naturligvis fratrukket den efterfølgende faktura, såfremt I får godkendt jeres ansøgning om støtte fra SMV Digital.

Kontakt mig på telefon +45 20 22 20 96, så kan jeg hjælpe jer skridtet videre. Alternativt send mig en e-mail, hvis det er lettere for dig.

SMV Digital løber frem til 2021 og næste pulje der kan søges fra bliver efter sigende februar 2020, og man skal forvente 5 ugers behandlingstid. Du kan læse mere om SMV Digital her.