Om JN Consulting

JN Consulting er en rådgivningsvirksomhed, der hjælper sine kunder med både at udnytte de digitale muligheder og holder fast i de offline potentialer, der fortsat eksisterer indenfor kommunikation og markedsføring til at støtte salget af din virksomheds løsninger eller produkter.


Derudover tilbyder jeg mine kunder at løse projekter indenfor strategiimplementering, det værende af ny forretningsmodel, nye produkter eller etablering af en ny organisation.Jeg samarbejder løbende med andre eksperter alt efter behov.

Personen bag

IMG_8764-1080x1920_edited.jpg
Jane Næsby

Mit navn er Jane Næsby, og jeg har en Master i International Business Studies.

 

Mine kompetencer og ekspertise indenfor strategi, kommunikation & marketing kommer fra mere end 20 år i internationale tech virksomheder som Motorola, HP, TOSHIBA og Schneider Electric, hvor jeg havde regionale ansvarsområder.
Ligeledes har jeg erfaringer fra bureauverdenen, hvor jeg har leveret løsninger til kunder som Carlsberg International, Falck,  Foster's, Københavns Zoo, AUDI, Lind & Risør.

 

Derudover har jeg en nyere  BA i faget Gruppe- og Organisationspsykologi, og arbejder sammen med eksperter indenfor HR, organisationsudvikling og on-boarding.

CEO & Rådgiver

KONTAKT MIG - TLF. +45 20 22 20 96

Mennesker i et møde
Er du klar til at blive set & dermed får flere kunder? Kontakt mig.

JN Consulting

Kommunikation, Marketing & Digitalisering

Postadresse:

JN Consulting

Skovgårdsvej 19

3200 Helsinge

Danmark

Dine oplysninger er sendt