DIGITALISERING

Skriv om digitalisering
Skriv om digitalisering

Skriv om digitalisering
Skriv om digitalisering

Skriv om digitalisering
Skriv om digitalisering

Digitalisering

Skriv om digitalisering
Skriv om digitalisering

1/3
"Digitalisering handler om at sikre din virksomheds fremtid ved at tage teknologien til sig"

Velkommen til jeres nye virkelighed.
Internettet har skabt mange nye muligheder for virksomheder til at være i kontakt med sine kunder og leverandører 24/7, alle ugens dage. Er I ikke allerede kommet med på digitaliseringsvognen, så er det nu I skal slå til for at undgå at miste jeres kunder og dermed jeres forretning.

 

Et rigtigt godt eksempel på en virksomhed, der ikke så muligheder i digitaliseringen var det globale mærke Kodak. De gik næsten konkurs i 2012, fordi de ikke forstod at digitale billeder var fremtidens billedformat.


Teknologi og udvikling i alle brancher giver nye spillere også på jeres marked frit spil og meget let adgang til jeres kunder. Med sig har de ofte en ny og smartere forretningsmodel, mindre og mobile organisationer, hvilket kan udfordre både jeres markedsandele og bundlinie.
 

Hvad kan I gøre ved det?
Sætte jeres kunder i centrum, ikke kun på papir men også i jeres måder at arbejde på, fokusér på en forbundet og digital kundeoplevelse som supplement til jeres eksisterende kundekontakt. Brug den viden I opsamler i al jeres kundedata, herunder faktura, leverancer, telefonsamtaler, CRM, økonomi, kundemøder til at skabe nye konkurrencefordele, såsom nye salgskanaler, nye kundesegmenter og kontakt 24/7.

SMV DIGITAL - jeg er blevet godkendt som Rådgiver

Skriv om data
Skriv om data

Skriv om data
Skriv om data

1/3
Tilskud til privat rådgivning til digital omstilling i din virksomhed.

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed. Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

SMV:Digital tilbyder tilskud til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig med at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed. Du kan ansøge om en tilskudsvoucher på 25.000 kr. eller 100.000 kr. Du kan læse mere her

Der stilles følgende specifikke krav for at kunne søge:

Ved tilskud på 25.000 kr. (foruden generelle krav)

  • Har minimum 2 og maksimalt 20 fuldtidsansatte
     

Ved tilskud på 100.000 kr. (foruden generelle krav)

  • Har minimum 3 og maksimalt 249 fuldtidsansatte

  • Have en omsætning på minimum 2 mio. DKK i seneste årsregnskab